söndag 27 februari 2011

Winnetoo, har han blivit så mycket bättre som Linn säger?

Här är en film på winnie med sin förra ägare, då hade den förra ägaren haft honom i några månader






Har han blivit sååååå mycket bättre som Linn säger, eller har han helt enkelt blivit sämre?

Avgör själva!

18 kommentarer:

  1. oj, så lugnt han var!

    SvaraRadera
  2. Det är inte direkt kul o höra att man förstört en häst. Men har man gjort det, förtjänar man att höra det.. Syns ju att han är lugnare på denna film än nu..

    SvaraRadera
  3. Linn har inte förstört honom!
    Hon har gort ett jätte bra jobb tycker jag :)

    SvaraRadera
  4. Kan ju även vara så att förra ägaren klarade av hans personlighet lite bättre än Linn och nu har Linn börjat klara av honom bättre?
    Dock tycker jag också tyvärr han ser lugnare ut här och mer stressad med Linn :(

    SvaraRadera
  5. Oj, shit så lugn har var!

    SvaraRadera
  6. Tycker inte att han har förbätras!!

    SvaraRadera
  7. jag håller med om att han ser mycket mer harmonisk ut med denna ryttaren! Linn säger ju dock själv också att Winnie inte alls var hennes typ av häst men och att hon liksom nu har ridit in sig på honom eller så ^^ det Linn har jobbat med är liksom sig själv och när "hon funkar" kan hon ta fram det bästa ur Winnie typ :3

    SvaraRadera
  8. hahahha han var väl typ 3-4 år där... xD Fan inte konstigt att han är lugn han är bebis och osäker där nu är han stor och säker på vad han ska göra ;) Linn har gjort ett grymt bra jobb med Winnie! Jag är kompis med Linn och ser honom ofta hon har berättat hur han var när hon fick han osv :) Stor stor skillnad kan man säga :) Åt det bra hållet då :)

    SvaraRadera
  9. Haha, en tränare har ju kommenterat där:

    "Tack! Nina som rider hoppträningen gör ett bra jobb också (tror det är första el andra gången hon rider honom där). Mycket will to please i den ponnyn och väldigt okomplicerad=)"

    Okomplicerad? Ser inte ut så!

    SvaraRadera
  10. Visst, hon har tävlat honom upp till MSVB. Men Winnie ser så mycket lugnare och mer harmonisk ut här. Han kanske helt enkelt inte är rätt häst för henne? Winnie kanske är för svår för Linn?
    Iallafall så tycker jag definitivt det ser mycket bättre ut med den här tjejen. Jag tror att Linn stressar upp Winnie.

    SvaraRadera
  11. hästen ser tyvärr nöjdare ut här och där är han ungponny. hmm

    SvaraRadera
  12. Jag tycker Linn har gjort ett sjukt bra jobb med Winnie! Hon är grym! :)

    SvaraRadera
  13. Antagligen brinner han mer för hoppningen nu och då är väl han mer på. LINN har gjort ett superbra jobb med honom, säg inget annat.

    SvaraRadera
  14. titta på den här filmen också, med förra ägaren. så dåligt när hon förut bara la upp filmer i början när förra ryttaren hade honom, då han var jättegrön och sa sedan att hon hade gjort allt jobb. http://www.youtube.com/watch?v=G-nYki4qXv8

    SvaraRadera
  15. Jag som rider på filmen är inte förra ägaren utan hade Wille på försäljning, Nina var min elev då (hon ägde inte heller ponnyn). Linn har gjort ett bra jobb med Wille och har lärt sig massor! Det är väl det ridning handlar om? Att våga utmana sig själv, utvecklas och bli skickligare!

    SvaraRadera
  16. Alldeles förstor ju! Några månader!?

    SvaraRadera
  17. Vad lugn och fin han såg ut där! Inget illa menat mot linn, hon är också duktig, men där såg inte alls ut att vara så het och ha så mycket i huvudet som hon beskriver att han alltid har haft. Visste inte att han hade tävlat innan hon fick honom heller :o

    SvaraRadera