söndag 13 februari 2011

Svar på tal

Hej varför skriver du inte så mycket om Nellie Berntsson?






Alla "skvaller" bloggar skriver om gulliga Nellie Berntsson, bara positivt, bara gulligull.
Jag vill inte gulla, men säger man något, eller skojjar om att hon är otrogen så blir hon ju knäckt.     Eller är det bara att köra?   vill ni höra om Nellie från ett annat perspektiv?











9 kommentarer:

  1. Jag har verkligen tröttnat på nellie. hon tror att hon är bäst, vill och måste vara bäst, klarar sig inte utan sina vänner för det är där hon finner sin trygghet. Sätt ut henne mitt ute i ingenstans utan sina vänner, hur länge hade hon klarat sig?
    Hon är 10 år, herregud 10 år?? hon beter sig som hon är minst 15. Det är sjukt. och hur bra är hennes blogg på en skala egentligen? Hon skriver bara om sina vänner och när det väl är om hästar är det mobilblogg som består av tre meningar.
    Nej jag har verkligen börjat tröttna på henne nu -.-
    och så vill jag tacka för världens bästa blogg!

    SvaraRadera
  2. vill inte ens läsa om henne, tycker inte om henne..

    SvaraRadera
  3. låt henne va? låt henne va som hon vill, hon lever sitt liv, inte nån annans. så shut the fuck up och sköt dig själv. skvallerblogg, asså snälla kom igen, tänk efter, du är ju fan inte bättre själv..

    SvaraRadera
  4. Ärligt, hon KAN inte vara 10?

    SvaraRadera
  5. Kolla in Nellies första inlägg. Det var för 1 år sen (typ). Hon kan omöjligt vara 12 där. :O AVSLÖJAD NELLIE! Du kan dra åt helvete Nellie.

    SvaraRadera
  6. Hon är 10 År !

    SvaraRadera
  7. så jävla taskiga kommentarer! nellie är jätte duktig bloggare tycker JAG! och det är faktiskt taskigt att skriva taskigtskvaller om henne!
    tÄNK DIG SJÄLV VARA I DEN SISTEN HON ÄR NU! alla skvaller bloggar skriver om just nellie, VARFÖR ? hon är 11 år och väldigt mogen!
    sry att jag lackar men tycker det är något grymt taskikt!!/ CARRO

    SvaraRadera
  8. allvarligt skaffa ett liv istället för att lägga tid på att snacka skit om nellie säg det face 2 face till nellie istället än att skriva en massa skit på nätet folk tkr bara att ni är riktigt j*vla störda och fega, och verkligen avunsjuka :o

    alla får vara som dem vill, och nellie är säg själv!
    Och hon är riktgit mogen för sin ålder och bra bloggerska !!

    SvaraRadera