tisdag 22 mars 2011

Nellie provocerar?

Först var det ju ett inlägg med ett youtube klipp, dansa är kul men föredrar att supa, och under det hade hon skrivit hoppsan.  Då hade hon just varit på disco!

Nu svarade hon på en fråga i ett test:
























Haha, det är ju klart som fan att Nellie inte går och ligger runt på första "träffen" eller super på skoldiscon.  Hon är 10 år, lyssna mina vänner 10 år.  

10 åringar börjar fnittra och rodnar så fort man nämner ordet sex, 10 åringar blundar när det blir kyss-scener i en film, 10 åringar skriker usch när deras föräldrar ger varandra puss...


Så vad är du ute efter Nellie?   Man är inte cool om man super i 10 års ålder, det är bara sjukt!




Det är ju roligt att se dig försöka iaf ;)






Eller vad tror ni? ;)

4 kommentarer:

  1. Tycker att du kan ta upp lite 'små'bloggar. Vet att du tycker det är cp när dom då säger att dom ska anmäla & sådant, men ta sånna som klarar av att 'ta skit'. Det är ju faktiskt en liten 'genväg' till att få fler besökare! ;)
    Jag tänkte då det kan vara svårt att hitta skvaller hela tiden & hålla igång bloggen om man bara ska skriva om storbloggarna, så många storbloggare & mycket skvaller finns det väl inte..? :)

    SvaraRadera
  2. BLOGGBRÅK! ELEVATING (JOSEFINE OCH MY) VS PONNYFJANTARNA! titta på josefines bdb 22 mars!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  3. jag tycker med att du ska skriva om lite flera bloggar och inta bara de stora som dressyrmupparna /team SL osv . utan dem lite mindre med.

    SvaraRadera
  4. tkr som dom ovanför lite rolit med nyare bloggar :)

    SvaraRadera